Agentia Imobiliare Capital ofera clientilor sai Servicii Imobiliare de intermediere a tranzactiilor si consultanta . Procesul de consultanta este simplu si incepe cu analiza in amanunt a solicitarii clientului pentru a identifica acele repere care ne permit sa gasim solutia imobiliara optima. Se creaza o fisa a fiecarui client in parte fisa care se imbunatateste pe parcursul procesului de sortare si prezentare a ofertelor. In acest sens incurajam o comunicare buna aceasta fiind practic factorul critic de succes in identificarea unei proprietati potrivite.

Serviciile de promovare a ofertelor le furnizam clientilor care inteleg procesul de intermediere si consultanta imobiliara pe care il oferim proprietarilor. La fel ca si serviciile destinate clientilor solicitanti, incercam sa fixam cote inalte in ceea ce priveste comunicarea cu detinatorii de proprietati care ne ofera imobilele spre a le promova clientilor proprii. Suntem agentia imobiliara care isi pune la dispozitie serviciile numai clientilor care inteleg , cunosc si au nevoie de profesionisti in procesele pe care le implica activarea pe piata imobiliara.

Tarifele pe care le percepem sunt cele practicate la scara larga si anume 3% din pretul proprietatii tranzactionate in conditiile transferului de proprietate si 50% din valoarea chiriei pe o luna in cazul intermedierii inchirierilor. Aceste tarife pot fi negociate in conditii speciale, in functie de specificul fiecarei tranzactii .

Promotiile Saptamanii!


Apartament 2 camere de vanzare
zona Gorjului
57.000 EURO


Apartament 2 camere de vanzare
zona Stefan cel Mare
60.000 EURO